Blir skituren mer ekte når den deles i sosiale medier?

Sol ✅  Ski ✅  Kvikklunsj ✅  Perfekt føre ✅  Skrytebilde i sosiale medier ✅ Smilerynker ✅
Skituren eller VM på ski …..VM i reprise.

Livet kommer ikke i reprise.

Livet nytes. Mens Falla og Weng med ski på beina spurtet mot medaljer, luntet vi med ski på beina mot en helt annen slags godfølelse. Både i virkeligheten og en 8-sekunders video på Snapchat…

snølykt_sosiale medier_smilerynkerNaboen hadde måkt mesteparten av vår felles gårdsplass da vi kom hjem (takk!), og jeg lagde snølykt av resten av den kramme snøen.

En annen nabo hadde bakt boller. Hagestoler, pledd, reinsdyrskinn og kaffe. Venner og boller. Og sol nok til at det kanskje blir litt fregner på nesa og noen flere smilerynker.

 

Livet i sosiale medier

Vi er mange som deler innrykk fra sånne dager. Vinterferie og finvær. Det er #denfølelsen. Det burde være helt unødvendig å legge ut bilder i sosiale medier. Vi eier jo våre egne minner. Men det er nesten som om det blir mer sant, og litt større enn virkeligheten, når vi deler det med andre. Det gjør det nok også. Vi er skapt sånn.

kvikklunsj_skituren_smilerynkerBare tenk på reklamene til CocaCola. Følelsen vi skaper når vi er sammen er det viktigste bildet de skaper.

Og kvikklunjsen på skituren smaker bedre når den deles.

Jeg tok bilde av vennene, bollekurven og kaffekoppen også. Det deles med dem. Det holder.

Løsny, Mønevann, perfekt føre på skituren_Smilerynker

 

Tidligere har jeg skrevet om håndball-VM i sosiale medier. En helt annen type deling, men likevel livet som leves i sosiale medier.

Hvis du SKAL på den skituren og vil ha tips til gode bilder – enten du skal dele dem i sosiale medier eler bare ha dem for deg selv: Ta gode vinterbilder i snø, kulde, sol, tåke.

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.