Vil du skrive blogg? Du trenger hjelp!

Tips til bloggere, gode hjelpere

Skriver du blogg? Eller har lyst til det? Her er et tips du kanskje ikke har tenkt på.

2015 ble avsluttet med en blogg som spredte seg som ild i tørt gress og satte leserrekord for den lille Smilerynker-bloggen. Dette året da jeg bestemte meg for at jeg bare MÅ skrive.

Jeg håper jeg har inspirert noen. Jeg vet jeg har det. Jeg har bommet også og kanskje forvirret noen med mange ulike temaer, hatt noen blogger med bra innhold og dårlig overskrift, og omvendt.

Stilen har variert mye og kanskje jeg klarer å stramme inn. Eller kanskje ikke….

Christine Otterstad har lært meg mye om blogging, blant annet tipset hun om å ha flere ulike som leser bloggen før den publiseres. Det var lurt – tusen takk! Tipset overbringes herved til alle andre skribenter; få deg noen gode hjelpere!

Skriveriene mine har rundet et år og jeg vil takke de tre som leser korrektur på mange av bloggene mine. Alle er særdeles oppegående og ganske så ulike. Ikke alle leser alt, men de har hjulpet meg mye med sin kunnskap, klokhet og teft.

god hjelper, korrektur, Smilerynker, Anne Lien SimonsenSøsteren min Anne jobber daglig med kommunikasjon som klok barnehagestyrer med stor menneskekunnskap. Hun er dessuten auditiv, som betyr at hun bruker hørselen for læring og inntrykk. Det er en fin balanse til min visuelle form med ’armer og bein’.

Dessuten har hun det så travelt at jeg vet jeg må fange oppmerksomheten hennes fra første sekund.


God hjelper, korrektur, Smilerynker, Liv Kristin Løvoll
Min gode venninne Liv Kristin er kommapoliti og generelt super på grammatikk og rettskriving. Hun har dessuten et meget bredt interessefelt. Vi er ikke alltid enige og det er bra å bryne seg på ulikhet.

Det gir gode refleksjoner.

 

God hjelper, korrektur, Smilerynker, Tone Lundeberg ReinholtSvigerinnevenninne Tone er meget allsidig. Vi jobber sammen om flere ting og utfyller hverandre ulikt og stadig lattermildt. Hun er blant annet journalist, skriver eminent på vakkert nynorsk og er allergisk mot fluffy tekster og kleine oppfordringer.

”Du behøver ikke å be meg gå en tur i skogen, det vil jeg skjønne selv”

 

Dere er GULL! Tusen takk for alle innspill!

3 av toppbloggene siden jeg startet for et drøyt år siden:

Hva legger gjestene merke til hjemme hos deg. Om hjerterom og husrom. Ikke om oppussing. Det er nok mange som kjenner seg igjen, for den er nå lest av snart 108.000! Det er mangeganger’n mer enn de andre.

Kreft og mat og sukker. Mammas og familiens opplevelse. Skapte mye debatt og engasjement!
Sykepleier til kreftrammet: Kos deg med sukker.  

10 dagers skippertak. 100% egenopplevd med godt resultat, og dette opplegget er perfekt for når som helst hele året. Bare bli inspirert eller få oppskriften også.

Du finner oversikt over alle bloggene HER.

Takk for følget så langt!

Blogglistenhits

Del inspirasjonen:

No Comments

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.